Избрани производи

Шангај Kingsign меѓународна трговија копродукции, Ltd.

Kingsign Acrylic е пластика Kingsign U.S.A (Kingsign plastics INC.) и H.K. Kingsign international (Кина) Капитална инвестиција во Шангај, Кина постави претежно акрилни материјали, главни производи се висококвалитетни акрилни листови, цевка, прачка, дизајнот на екстра големиот акрилен базен прозорец, аквариумски резервоар за риби, екстра голем акрилен тунел табла, снабдување и монтажа; Дизајн, производство и монтажа на големи акрилни материјали сцена апликација.

Kingsign Acrylic ќе работи и со домашни и со меѓународни услуги во континентална Кина, со компанијата HK Kingsign International (Кина) и U.S. Земете домашни и извозни два патишта, продажниот пазар низ домашен и странски, добро познат дома и во странство.

Нови Продукти

 • Акрилен лист со бариера на бучава

  Акрилен лист со бариера на бучава

  Акрилниот лист за бариера на бучава Kingsign користи 100% чисти Mitsubishi MMA материјали, не ја менува бојата кога е долго изложен на сонце. Со ефикасна функција за запирање на звук, акрилните листови со бариера за бучава можат да пренесат 93% светла.

  Научи повеќе
 • Јасен акрилен лист

  Јасен акрилен лист

  Добредојдовте да купите чист акрилен лим од нас. Ние ги доставуваме и екструдираните акрилни и лиени акрилни лимови, 100% девица нова Mitsubishi MMA како суровини, акрилик со кристална површина, добри перформанси за сечење и термоформирање, што е широко користен за рекламирање и многу други области.

  Научи повеќе
 • Бисерен акрилен лим

  Бисерен акрилен лим

  Добредојдовте да купите кингсинг бисер акрилен лим, произведен со процес на кастинг, измешајте чист нов Mitsubishi MMA и бисерен крем и добијте лимен акрилен лист од бисер. Бисерен акрилен лим може да се преработи со ласерско сечење, свиткување на топлина, вежба. Обично се користи за додатоци за уметнички занаети, рекламирање, украсување во различни индустрии.

  Научи повеќе