Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас преку е-пошта или телефон и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас.

  • Услуга по продажбата
  • Логистика
  • Сметка за плаќање
  • Предлог и поплаки

âГаранција за квалитет

Ви благодариме многу што ги купивте нашите производи со врвен квалитет. Посветено на клиентите Услугата е нашата цел на услугата, и ние ветуваме дека обезбедуваме најдобар квалитет, најефикасен и најниска потрошувачка постпродажна услуга за сите наши клиенти кои воспоставија соработка со нас со цел да се обезбедат правата и интересите на клиентите. Гарантираме дека сите производи се од оригинално производство од Kingsign Acrylic, обезбедуваме гаранција за квалитет и онлајн бесплатна техничка поддршка.
âГаранција
Поставивме оддел по продажба, кој е одговорен за услугата по продажбата, технолошки консултант и така натаму. Гарантираме дека нашиот инженер може да обезбеди секакви технички услуги на клиентите во секое време. Ги решаваме техничките проблеми и им помагаме на клиентите да управуваат со акрилниот производ Kingsign преку телефон, е-пошта и сите видови можни начини на услуга. Нашиот технички персонал дава последователни повратни информации навреме.
âУслуга по продажбата
Во текот на целиот период на употреба, компанијата ќе обезбеди правилно функционирање на производот и ќе даде одговор во рок од 24 часа по добивањето на барањето за одржување од корисникот.


Контакт информации за нашата услуга по продажбата како што следува,

Е-пошта:info@shkingsign.com

тел:+86-021-59570209

Мобилен:+86-15921208762(24 часа)

âНачин на достава

1. Експресна испорака
2. Воздушна испорака
3. Морски превоз
4. Флота на Kingsign Logistics
Почитувани клиенти, многу ви благодариме за долгиот преглед на нашата веб-страница, верувајте им на нашите производи. За клиентите надвор од областа Шангај, ќе ги прифатиме првите три начини на испорака за да ја испорачате купената стока.
âВреме на испорака
1. По успешната нарачка, по телефон или е-пошта ќе ве извести за начинот на кој трговијата се очекува време на пристигнување.
2. Нашето време за испорака се заснова на навремена исплата на вашето пресметано време, со цел да ги добиете вашите производи што е можно побрзо, ве молиме навреме да плаќате.
3. Навремена испорака, ве молиме оставете точна адреса за детали и валидни информации за контакт на нарачката.
4. Големи пратки секој ден, ние ќе поставиме што е можно поскоро по нарачката на стоката преку магацини, логистика или изрази нормална потреба за испорака 10-15 дена (во зависност од вашата локација ) доставени до вашата назначена локација.

За сите клиенти, со ова потврдуваме дека ги следат банкарските детали. Тоа е единствената сметка за примање назначена од SHANGHAI Kingsign International Trade Co., Ltd. Другите сметки во која било форма и под какви било околности се невалидни без наша потврда.
Информации за банкарски трансфер,
Име на банката: Банката на Кина во Шангај филијала Jiading подгранка Anting Канцеларија
Адреса на банката: Moyu Road 42, Anting, Шангај П.Р.Кина
Свифт код: BKCHCNBJ300
Корисник: Shanghai Kingsign International Trade co., Ltd
Адреса на корисник: Соба 613, бр. 28 Moyu road, Anting town, Jiading област, Шангај, Кина
A/C бр.: 442975412973 (USD)
437780159697 (ЕУР)

 

Во исто време, kingsign со ова потврдува дека kingpin international (China) Co., Limited е главната компанија на shanghai kingsign international trade co., Ltd, shanghai kingsign international trade co., Ltd назначи kingpin international (Кина) ко., Лимитирана како овластена компанија за примање на сите меѓународни дознаки.

Информации за банкарски трансфер,
Име на банка: hsbc
Адреса на банката: 1âQueenâs Road Central, Хонг Конг
Банкарски кодï¼004
Свифт код: HSBCHKHHHKH
Корисник: Kingpin International (China) Co., Limited
Адреса на корисник: Соба 2105, Тренд центар, улица Чеунг Ли 29-31, Чаи Ван, Хонг Конг
A/C БР: 801265539838

Почитуван кориснику,
Добредојдовте во Центарот за жалби на Kingsign.
Без разлика дали сте наши дистрибутери, клиенти, партнери или работите, тука можете да ги најдете проблемите во процесот на жалба за соработка, ние ќе ве следиме за да обезбедиме информации за контакт во текот на еден работен ден со вас.
Контакт: г-ѓа Џени
Е-пошта:jenny@shkingsign.com
Вечет: Џени-Танг
Можете исто така да се јавите на нашиот телефон за жалба контактирајте не директно!
Телефон:+61-415999843