KINGSING ACRYLIC е ограничена инвестиција на Kingsign International (Кина) во Шангај, воспоставување на извозно ориентирана и домашна продажба, дополнета со сеопфатна продажна компанија, извезувајќи разновидни акрилни листови, цевки, цевки и преземање разни меѓународни големи проекти за аквариум и базен.


Откако компанијата се занимаваше со инженерство на аквариум, базени и пејзаж, таа самостојно разви акрилни лепила, кои се применуваа за лепење на плочи, супер-дебели плочи и одржување, со што ги туркаше производите на ново ниво. Новосоздаден акрилен тунел за беспрекорно спојување, базен на висока надморска височина (проѕирен) и умешен во спојување на кружни и лак во облик на шевови, приклучување на супер дебели плочи.


Доставуваме рамни панели, оформување и виткање на заоблени панели, лепење, жарење и локално, како и меѓународна инсталација.
KINGSIGN моментално нуди една од најголемите монолитни (неврзани) лиени акрилни блокови, со димензии 11500 mm x 3000 mm и 8100 x 3700 mmâ.
KINGSIGN има широка техничка поддршка со повеќе од 30 години производство и монтажа на акрилни блокови KINGSIGN.
KINGSIGN има многу строго дозволено ниво на инклузии/дефекти каде што KINGSIGN има KPI за обезбедување на највисока оптичка завршница.
Толеранциите за дебелина/рамнината се според ISO стандардот.
KINGSIGN имаат помалку од 1% содржина на резидуален мономер, што произлегува од процесот на стврднување на нашата суровина (MMA). Преостанатиот мономер на повисоки нивоа може за разумно кратко време да го обезбојува панелот во ултравиолетовите (УВ).


Нашиот производ: Сите видови акрилни чаршафи, акрилен прозорец, акрилен тунел, акрилна морска сала, акрилен аквариум, акрилен базен, акрилен резервоар за риби, акрилни полуготови делови за обработка, акрилен акрилен лепак, заоблен акрилен лист.


Нашата техничка способност: Екстра дебел и голем акрилен лист, оригинална технологија на беспрекорно спојување, технологија за суперпозиција на екстра дебела плоча.