Прозорец на отворен базен.

- 2021-08-04-


Име на случај на проект:Прозорец на отворен базен.

Време на случај на проект: 2019/9/26

Земја: Јужна Африка

Вовед: Големината на акрилниот прозорец е 6000*1950мм, дебелина 160мм.