Резервоар за аквариум

KINGSIGN ACRYLIC е професионален производител и снабдувач на резервоари за аквариум во Шангај, Кина, инвестирани од Kingsign International (China) Limited, кои работат на дизајн, производство на продажба на дебел акрилен лим, рекламен акрилен лим, акрилна цевка, акрилна шипка. Во текот на 20 години, посветувајќи се на дизајнот, производството, продажбата на дебел акрилен лим, ние самостојно развивме акрилни лепила, кои беа нанесени за лепење на плочи, супер-дебели плочи и одржување, поседува една од најголемите монолитни (необврзани) големини на акрилни блокови од леано, се ™ € ™ 11500mm x 3000mm и 8100 x 3700mmâ €.
Резервоарите за аквариум најчесто избираат акрилен лим како материјал, поради акрилните одлични перформанси. Ние произведуваме акрилен резервоар, акрилен цилиндар и какви било абнормални форми акрилни резервоари. Нашите материјали за аквариумски акрилни резервоари се усогласени со стандардот на RoHS и го положуваат стандардниот тест на САД FAD. Површината на резервоарот за аквариум е цврста и сјајна, со 93% пропустливост на светлина, слична на кристалот.
Резервоарот за аквариум ги користи акрилните лепила што ние самостојно ги поврзуваме со плочи и машини во прилагодена форма и какви било големини со автоматска печка со голема големина и машина за обработка со пет оски. Можеме да преземеме аквариумски резервоари од која било големина и каква било форма поради нашата моќна производствена способност и напредна опрема.
Купете Резервоар за аквариум од нашата фабрика наречена Kingsign Acrylic, која е еден од водечките Резервоар за аквариум производители и добавувачи во Кина. Нашите производи имаат сопствени брендови и обезбедуваат добра услуга, како што се пост-продажба, 30 години гаранција. Нашите производи имаат CE, FDA , SGS сертификат со производи со попуст. Ако сакате да добиете производи по ниска цена со издржливи и лесни за одржување, можете на големо и масовно. Нашите производи не обезбедуваат само евтини производи, туку обезбедуваат и ценовници и цитати. Нашите најнови производи што се продаваат имаат висок квалитет и се популарни кај луѓето кои сакаат да добијат напредни и модерни производи. ние исто така имаме на залиха производи што се прилагодени и фенси. Можете да бидете сигурни дека ќе купите елегантни производи од нас.