Квалитетот е животот на Kingsign
Откако соработуваше, цел живот задоволен

Kingsign Mission: Да се ​​биде најзадоволен добавувач за клиентите додека ја следи материјалната и духовната среќа на сите вработени

Kingsign Vision: Да станете снабдувач бр.1 на акрилни материјали

Вредности на Kingsign: крајна, интроспекција, чистота, подобрување, почит, толеранција, чесност и доверливост, алтруизам, достигнувања за сто години