Подводен проект хотел Нингбо.

- 2021-08-03-


Име на аквариум: Подводен проект хотел Нингбо.

Време на аквариум: 2021/4/29

Земја: Кина

Вовед: Двостраниот апартман од 111-141 квадратни метри има подводен пејзаж набудуван преку акрилни прозорци.