КупиАкрилен лист, Прозори за базен, резервоар за аквариумод нашата фабрика. Kingsign Acrylic се фокусира на развој на акрилни полимерни производи, истражување и развој на ACR производи и развој на акрилни ултра-дебели (леење) процес, и има составено податоци за процесот од 20 mm до 300 mm. Еден начин да се справите со пазарните услови. Задоволете ги потребите на различни клиенти.